Yucca Center – probabil cel mai bun loc unde poți mânca niște clătite pe cinste

Mâinile lui Lili sunt magice. Nu vă zic cine este, dar de fiecare dată plec plutind de la ea, într-o stare de beatitudine, pur și simplu. Așa mă mai simt atunci când papilele mele gustative se desfată cu bunătățuri, și în general din alea dulci. Așa a fost după ce am mâncat la Yucca Center probabil cele mai bune clătite din București.

La începutul lunii decembrie am fost invitată, împreună cu fetele, la un spectacol de psihomagie ce urma să aibă loc într-un spațiu atipic, nu teatru sau sală de spectacol ci la Yucca Center. Nu prea știam ce înseamnă dar dacă era ceva pentru fete oricând cu plăcere. Din păcate, prea multe despre spectacol nu pot spune pentru că Mia mea a vrut să ieșim după 5 minute. Am lăsat-o pe Eva om de bază.

Lumea copilăriei – un etaj loc de joacă

Am coborât un etaj la locul de joacă cu mingi colorate iar eu am putut explora în voie spațiul acestui centru. Pentru că venisem pe fugă și urcasem alergând 2 etaje nu apucasem să văd unde sunt. Acum descopeream un loc tare liniștit, curat, cu un miros așa parcă numai de bine. Am aflat că centrul Yucca (nume dat după celebra plantă perenă) s-a dorit un loc care să reunească 3 concepte: răsfăț, preparate culinare și un loc de joacă pentru copii. Cred că este visul oricărei mame.

Acum pe bune, ce mamă nu-și dorește să meargă la un masaj? Să fie împreună cu copii dar ei să zburde într-un spațiu de joacă. Mie mi se pare foarte fain conceptul.

Pancakes & more – parterul cu cele mai bune clătite

Buuun, s-a terminat spectacolul, a venit și Eva la joacă, am mai zăbovit puțin și am fost invitate jos, la parter în spațiul Pancake & more. Acolo, nici nu știu cum să vă zic, era așa, un fel de rai al clătitelor – clătite normale, clătite americane, clătite cu înghețată, și în general cam cu orice. Am ales să gust pancake cu ciocolată, normal că altfel nici nu-mi place, cu înghețată de lavandă. Mă scuzați că vă fac poftă!

Mai are rost să spun cum au fost fetele? Pluteam împreună, toate trei, pe un norișor roz de beatitudine. Cam așa te simți la Yucca Center.

Eu zic să încercați, e central, în zona Dorobanți, se ajunge ușor, într-adevăr cu locurile de parcare e mai greu dar odată intrat uiți de griji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *