MAM Bricolaj, partener de nădejde pentru casă (I)

Aseară stăteam în pat așteptând să adorm și mă gândeam ce titlu să dau eu articolului de față. Mi-a venit în cap faza asta cu „partenerul” pentru că se potrivea cel mai bine cu situația mea actuală. Și s-a potrivit bine.

Vă zic imediat.

Acum 6 luni viața mea personală s-a dat complet peste cap. Știam că trebuie să mă mut, să caut urgent o casă care să devină un nou acasă.

Cum să bricolezi cât mai simplu casa

După multe căutări, că nu e ușor să găsești un loc unde să fie și aproape de școala copiilor, să te primească și cu câine, să fie și acceptabil ca preț, am găsit.

Apartamentul era fix ce căutam, mai puțin etajul 9 (exact!), doar că necesita niște îmbunătățiri din punctul meu de vedere.

A urmat o perioadă în care am făcut schițe, planuri, propuneri către proprietar care să se încadreze și într-un buget cât mai restrâns. Nu erau multe de schimbat, nici măcar de renovat, dar erau aspecte care țineau strict de confortul unui cămin, de bricolaj.

În baie detalii care fac diferența

Spre exemplu baia. Arăta ca-n imaginea de mai jos. La prima vedere era ok doar că era plină de plastic îngălbenit, 3 dulăpioare amplasate complet haotic pe pereți, rama de la oglindă, suport de hârtie și de săpun lichid, totul era plastic învechit și clar că trebuia schimbat.

Fix în acea perioadă am aflat de magazinul MAMBricolaj. Aici am găsit cam ce aveam nevoie pentru a da un suflu nou băii.  Am dat jos tot ce era inutil. 

Am luat o oglindă zdravănă de perete. Avea și o poliță dar am preferat să nu o las, îmi place mai mult așa. A costat doar 100 lei oglinda și o puteți vedea și în link-ul ACESTA.

 

Am luat o pară de duș pentru că celălalt era mătuit și „ros”. Piesa asta a costat puțin cam mult după părerea mea (50 lei) dar mi-a plăcut că e mare astfel încât jetul de apă să acopere o suprafață cât mai mare de corp.

În bucătărie era un dulap care se pare că era de fapt dulap de baie, noroc că mi-a zis prietena mea expertă în mobilier. Zis și făcut, l-am curățat bine-bine și l-am pus la baie. I-am dat un alt aspect cu un simplu buton/mâner negru și mare din metal. Și el a fost 20 lei iar la Mam Bricolaj țin să vă spun că au un perete întreg cu toate modelele din lume de butoni și mânere.

Să trecem la bucătărie

Deși nu am apucat să fqac o poză cu bucătăria BEFORE, nu de alta dar era ok la prima vedere. Apoi am observat că toate mânerele de la dulapuri erau roase sau mătuite, nu știu care e termenul exact.

Ziceam mai sus de peretele de la MamBricolaj, deci am avut ce alege. Am avut nevoie de 14 mânere + șuruburi și pe toate am dat 100 lei.

 

Iar piesa de rezistență este kitul cu accesorii de bucătărie. Mi se pare foarte utilă bara de bucătărie de deasupra blatului de lucru iar la Mam am găsit un set excelent la preț (175 lei).

În poza de mai sus apare și un tăcător din bambus, un fund mai pe moldovenește, mare și numai bun pentru că aveam nevoie.

Am făcut și alte mici schimbări în casă, am pictat pereți și am înlocuit lustre, dar o să revin într-un alt episod.

Acest articol a fost dedicat magazinului românesc MamBricolaj pentru că oferta din partea lor a venit într-un moment mai mult decât oportun în viața mea și chiar a fost un partener de nădejde.

Pentru cei care nu știu, retailerul de materiale, accesorii pentru mobilier și electrice, MamBricolaj deține trei magazine în București: Luică (Berceni), Morarilor (Pantelimon) și Ghencea.

#MamBricolaj #PutereaLuiÎmpreună  #AntreprenoriatRomânesc

Și, dacă îți place blogul meu, te invit să dai subscribe aici pentru a fi la curent cu noi articole, să mă urmărești și pe facebook – AICI sau pe Instagram – AICI. Mulțumesc.

2 comments on “MAM Bricolaj, partener de nădejde pentru casă (I)”

  1. Ciiurumelea Mihaela says:

    Super!!! Și noi am cumpărat și folosit materiale de la acest magazin,MamBricolaj! Mobila de Bucătărie,blatul și accesoriile sunt foarte bune și calitative!!! Am folosit magazinul din Luică-Olteniței! Foarte multumiți și prompți in tăierea materialelor!

  2. Laura says:

    Ce mă bucur că mi-ai scris, Mihaela și că ai împărtășit câteva gânduri legate de acest retailer românesc. Te pup!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *