Povestea celor mai cool ochelari luați de la Love Yard Sale

Soțul meu urmărește o emisiune extrem de interesantă și de utilă de pe BBC și se numește ”Trust me, i’m a doctor!”.

În cadrul emisiunii se fac tot felul de teste și de analize care răspund unor întrebări universale de tipul: care ochelari de soare au protecția mai bună, cei scumpi și de firmă sau cei mai ieftini și no name brand? În urma testelor ei dau răspunsurile.

În urmă cu ceva timp, mi-a povestit că fix la tema de mai sus, a ochelarilor de soare, au făcut teste și s-a demonstrat că cea mai eficientă pereche de ochelari de soare, de protecție împotriva razelor de soare, a fost o pereche banală, care nu aparținea vreunui brand de nișă.

Așa mi-a venit ideea de a vă povesti despre cea mai cool pereche de ochelari de soare pe care mi-am luat-o de la Love Yard Sale.

Povestea din spatele hainelor purtate

Și pentru că veni vorba de târg – fac o paranteză – am decis să vorbesc după fiecare ediție de târg despre câte un produs – sau două sau trei, nu contează – dar care are o poveste faină în spate, care are ceva de spus. O poveste care merită știută pentru că eu sunt convinsă că hainele și lucrurile pe care noi le purtăm duc cu ele personalitatea noastră.

De aceea nu sunt de acord să aruncăm cu banii în dreapta și-n stânga sau ce cumpărăm să nu purtăm sau după o vreme să le aruncăm. Nu, hainele au valoare pentru că ele împrumută mult din personalitatea omului.

Ochelarii mei preferați s-au făcut zob

Dar să revenim la ochelarii mei. Zilele trecute am scotocit în rucsac după ceva și mâna mea a prins brațul de la perechea mea favorită de ochelari de soare. Era de-a dreptul rupt, de la șuruburile acelea de metal. Deci nicio șansă să-i mai repar. Supărată foc am fost și încă sunt.

Nu erau de vreun brand anume, nu au fost noi când i-am cumpărat, de fapt i-am primit la Love Yard Sale, la una din edițiile din iarnă, de la o participantă la fel de cool, fix ca ochelarii de care vă zic.

Nu știu ce nivel de protecție aveau, dar știu că mă simțeam foarte bine cu ei la ochi. De design nu mai vorbesc, cu un aer retro așa, dar foarte actual. Cred că costau 40 sau 50 de lei, dar mie Cristina – expozantă la acea ediție și stilistă ca meserie, mi i-a făcut cadou.

Să vă mai spun că această pereche de ochelari de soare mi-a furnizat cea mai faină inspirație de a crea conținut pe contul de instagram?

Mai am o poveste faină, dar o să v-o zic data viitoare. la ediția Love Yard din 28-29 iulie am avut o participantă cu câteva piese foarte faine. Una din piese, o geantă Louis Vuitton, are o poveste foarte faină care spune multe despre proprietara ei.

18 – 19 august, o nouă ediție de târg

Urmează în acest weekend, 18-19 august, o nouă ediție de târg, ultima din această vară. Uau! Nu-mi vine să cred că trece vara lui 2018. Dar sunt convinsă că vremea frumoasă va mai ține cu noi. Sper să-mi găsesc altă pereche de ochelari cel puțin la fel de cool.

Așa că vă aștept în curtea de la Coppers Pub, în 2 zile de târg, de la 11 până la 6 seara.

Știu, e vară, e sărbătoare, lumea plecată sau cu alte planuri. Dar vă zic, dacă sunteți în București, dați o fugă până la noi pentru că vor fi multe haine, accesorii, încălțăminte cu multe piovești interesante.

Dacă v-a plăcut acest articol vă aștept să dați subscribe la newsletter pentru a afla primii noutățile. Vă invit să dați LIKE și paginii fb a blogului stil de mamă, adică AICI. Și să veniți la Love Yard Sale, desigur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *