Primul meu video este despre cosmeticele Iaroma

Am realizat și editat primul meu filmuleț sau video, cum vreți să-i spuneți. Este stângaci, știu, și e departe de ceea ce v-ați obișnuit probabil voi. Dar pentru mine e un început important și mă bucur că am avut și un subiect care să-mi placă, am prezentat cosmeticele Iaroma. Iată-l mai jos:

Iaroma este micul brand construit de Elena, una din mamele WAHM despre care eu am mai scris la începutul anului. Pentru că Elena mi-a trimis un pic mai târziu minunatele produse am vrut s-o prezint așa. Nu are site dar are pagină FB de unde puteți comanda ce produs vreți voi la comandă. Eu am primit de la ea și am testat o cremă de noapte cu o consistență mai groasă care-mi place, dar eu folosesc crema dimineața pentru că am un ten mixt spre uscat. Am mai primit câteva săpunuri și am folosit doar unul singur până acum, fetele mele sunt foarte încântate.

Eu voiam să vă fac o recomandare pentru cadou de mărțișor, de 8 martie sau pur și simplu pentru atunci când aveți nevoie de ceva realizat cu două mâini dibace.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *