Reduceri frumoase la magazinul English Home

Dupa o saptamana de stat de in casa si luptat cu virusii, ba ai copiilor ba ai mei, am prins si eu o portita de a iesi din casa si de a da fuguta la un mall. Nu de alta dar aveam de cumparat cu cadou si cel mai la indemana a fost Mega Mall. Cu timpul oarecum limitat si cu multe optiuni, pentru ca peste tot sunt reduceri, nu prea stiam exact ce caut. Dar mi-a iesit in cale magazinul English Home, nu intrasem niciodata in el desi il remarcasem, dar acum am vazut reduceri mari afisate.

Magazinul English Home e genul ala de spatiu in care intri si uiti de tot, parca nu ai mai iesi. Iti vine sa analizezi fiecare obiect expus si sa te bucuri de el. Este un magazin de decoratiuni interioare, seamana sa zicem cu Zara Home, dar pe mine m-a trimis mai mult cu gandul la British Gallery (tot din Bucuresti). Am fost putin deceptionata cand am observat ca este un brand turcesc dar am trecut repede peste aceasta prejudecata pentru ca lucrurile de acolo sunt mult prea frumoase iar reducerile sunt la fel de frumoase in aceasta perioada, peste 50%.

cutie_croitorie_deschisa cutii
Am luat de aici cadoul (un set de ceai de portelan) frumos ambalat si s-au mai lipit de mainile mele o cutie faina de croitorie (foarfeca, ace, bolduri) care de la 90 de lei avea reducere si am dat pe ea 45 de lei. Mi-am mai luat un set de cutii de depozitat – 3 in 1 – pe care am dat doar 19 lei. Mi-au facut cu ochiul multe, multe chestii, paturi in jur de 70 de lei, papuci de casa, prosoape, seturi si nici nu mai tin minte ce aveau pe acolo. Puteti vedea mai multe pe site-ul lor, doar ca e in turca, cel in limba romana e in constructie sau puteti da like paginii de facebook.
Stiu ca e o perioada cu reduceri peste tot dar mie mi-au atras atentia aceste reduceri frumoase la magazinul English Home din Mega Mall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *