SEPTEMBRIE: Back to work – idei pentru o garderobă de toamnă

Pentru că tot s-a dat startul la noul sezon de toamnă, au început școlile și gata cu concediile, aș vrea să revin și eu la rubrica mea „de luat acasă într-o lună”. În plus, vreau să profităm puțin de zilele acestea însorite, fără ploi, de septembrie.

Nu știu exact din ce motiv, primul articol vestimentar care-mi vine în cap atunci când rostesc „toamnă” este trenciul. Deși nu sunt o mare purtătoare a acestui articol, îmi place foarte mult și-l apreciez. Majoritatea modelelor de trenci sunt adecvate unei ținute mai classy, mai de job zilnic. Dar sunt și modele care merg puse într-un context mai îndrăzneț și să schimbe cu totul imaginea acestei piese. De exemplu, trenciul de mai jos care este COS.

Recomandări pentru luna SEPTEMBRIE

Pornind de la acest articol emblematic pentru toamnă, m-am gândit să compun o ținută ce are la bază trenciul. Și pentru că îmi plac mult ținutele one color top-to-toe am ales nuanța de bej sau nude pentru prima lună de toamnă.

O să vă întrebați de ce saboți?

Se știe că în general prima lună de toamnă e o combinație de frig dimineața cu cald la orele amiezii. Saboții acoperiți în față și cu călcâiul dezvelit mi se pare cea mai confortabilă alegere pentru acest sezon și merg foarte fain cu un trenci.

Dar mai bine vedeți în imaginile de mai jos alegerile mele.

 

1. Trenci bej COS

2. Saboți bej-gri sau taupe de la COS

3. Rucsac piele bărbătesc Zara

 

 

4. Ceas auriu Michael Kors pe care-l puteți cumpăra în acest weekend de la Love Yard Sale – ediția lunii septembrie

5. Bluză asimetrică COS

Sinceră să fiu mi-a fost destul de greu să aleg, mi-au plăcut foarte multe articole bej. Aș mai adăuga, așa extra, o borsetă din piele de la Mango, asta pentru cele care vor să fie și mai cool.

Borseta poate fi pusă peste trenci.

 

Voi purtați trenci? În ce outfit îl integrați?

Vă plac propunerile mele?

Dacă da, te invit să dai subscribe aici pentru a fi la curent cu noi articole, să mă urmărești și pe facebook – AICI sau pe Instagram – AICI. Mulțumesc.

One comment on “SEPTEMBRIE: Back to work – idei pentru o garderobă de toamnă”

  1. Alexandra says:

    Multumesc mult pentru recomandari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *