Una din cele mai frumoase povești cu un câine Tosa într-o ședință foto de neuitat

Stau și mă uit la fotografia de mai jos minunte-n șir.

Nu-mi vine a crede că sunt eu.

Cred că este una din foarte puținele imagini cu mine în care-mi place de mine. O fotografie portret, cu detalii, fără artificii, fără make up, fără păr coafat, fără filtre. O eu dezgolită.

O imagine cu mine exact așa cum sunt, cu un zâmbet care nu pare zâmbet pentru că mereu am colțurile buzelor ușor descendente, cu urechile care mi se pare că-s prea depărtate de cap, cu ridurile cu care greu m-am obișnuit.

Totuși, după cum ați observat din titlu, acest text nu este doar despre o fotografie ci despre mai multe. Iar personajul principal nu sunt eu ci membrul numărul 5 al familiei.  Cea care ne întregește viața este cățelușa noastră Tosa – Yuna betiluna, de 4 luni.

În luna noiembrie, când am programat ședința foto de familie cu tematica de Crăciun, o aveam în vedere și pe Yuna. Știam că va crește repede fiind de talie mare, știam că eu nu am să fiu în stare să-i fac o poză cum trebuie, așa că-mi doream să apelez la un profesionist.

În decembrie n-a fost să fie. Yuna era încă în schema de vaccinare și nu o scoteam din casă. Deci nu a putut participa la distracția noastră și mai bine că s-a întâmplat așa pentru că ar fi devastat toată butaforia din studio.

Apoi, deloc întâmplător, prin intermediul unei prietene am cunoscut-o pe Isolda care a acceptat entuziasmată să ne fotografieze împreună cu Yuna în studioul ei foto Seeds Memories.

Seeds Memories –  una din cele mai frumoase ședințe foto

Isolda este acel om de care îți place din prima. Este cald, e primitor și te face să te simți foarte confortabil în prezența ei. Iar împreună cu Cristina, partenera de la Seeds Memories, au reușit să surprindă în 3 ore unele din cele mai frumoase momente cu noi trei. Pentru că da, ceilalți doi membri ai familiei nu au participat la această ședință foto.

Aș vrea să mai adaug că nu e ușor să faci fotografii la copii și la căței. Iar Yuna noastră pur și simplu nu poate sta locului în prezența oamenilor, cere atenție încontinuu. Mai mult decât atât, nu mi-a dat prin cap să-i iau o jucărie sau o minge, misiunea noastră ar fi fost mult mai simplă.

Dar ne-am descurcat, fetele de la Seeds au fost grozave, Eva s-a distrat, ei oricum îi place să fie pozată dar s-a și jucat cu aparatul foto. Yuna chiar merita o medalie pentru răbdare. Cu ajutorul bobițelor de mâncare am reușit să o facem să reziste în acel decor frumos minimalist.

Dar cred că am vorbit destul. Vă las să admirați frumoasele fotografii cu Yuna, cu Eva și cu mine. Vă mulțumim fetelor, ne-am simțit foarte bine la voi „acasă”, la studioul vostru din Vatra Luminoasă.

Pagina de facebook a studioului Seeds Memories poate fi accesată AICI.

La final las un sfat pentru părinți și iubitori de animăluțe: timpul trece repede  așa că faceți fotografii profesioniste copiilor și/sau puiuților și păstrați-le în format fizic mai ales. Chiar dacă suntem în era smartphone-ului, fotografiile profesioniste sunt de neînlocuit și creăm amintiri de neuitat.

Și, dacă îți place blogul meu, te invit să dai subscribe aici pentru a fi la curent cu noi articole, să mă urmărești și pe facebook – AICI sau pe Instagram – AICI. Mulțumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *