Zara: o alta zana buna

Pentru ca tot vorbeam de zane bune, norocul mi-a suras inca o data, de parca zanele astea ar sti ca vine ziua mea. O bucurie a urmat alteia.

Va spuneam ca pe 2 aprilie s-a deschis varianta online a binecunoscutului magazin Zara, in Romania ma refer, si cred ca multa lume astepta asta. Eu nu am stiut nimic pana in ziua in care m-am trezit la usa cu un curier care mi-a adus un pachetel. Acesta continea o bratara fina si un gift card. A doua zi primesc un telefon in care mi se spune ca ma numar printer X persoane alese sa incerce primele comenzi online in magazinul Zara Dear Romania. Iuhuuu!

Mai era o saptamana pana la deschiderea magazinului in data de 2 aprilie, dar eu, cea cu gift card, aveam marele avantaj de a face cumparaturi inca din 31 martie. Zis si facut. Mi-am luat o geanta si 2 perechi de sandale, cele din imagine. Sa nu va mire ca sunt negre si albe, dar din cauza pasiunii mele pentru colorit am un mare vid la capitolul haine si incaltaminte si accesorii negre. Initial am ales alta pereche de sandale, tot negre, mai punk dar din pacate mi-au fost mici, asa ca am trecut si prin experienta returului la site-ul Zara, care a functionat surprinzator de bine si rapid. Partea misto e ca poti returna produsul prin doua variante: ori mergi la un magazin si il lasi acolo, dar nu iti poti lua ceva pe loc pentru ca plata ai efectuat-o prin tranzactie online (nu exista varianta de plata ramburs). Dar avantajul e ca poti proba ceva si comanzi acasa din fata computerului sau ma rog, poti comanda si fiind in magazin, dar doar online. Sau, poti returna produsul prin aceeasi modalitate prin carel-ai primit, adica sa vina curierul la usa.
Si uite asa, m-am bucurat din plin de alta surpriza, de aceasta data de la Zara, o alta zana buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *