25 aprilie: ziua Love Yard Sale ONLINE

Miercuri, pe 11 martie s-au închis școlile în România pe motiv de știm-noi-cine.

În weekendul din acea săptămână (14 – 15 martie) urma să fie prima ediție de primăvară Love Yard Sale de la Coppers Pub.

Câteva zile în perioada aia mi-a bubuit capul de gânduri.

Am decis să amân acea ediție de târg. Știam că izolarea va dura dar nici nu voiam să risc și bine am făcut.

Tot pe 11 martie am scris primul articol pe blog despre izolare și despre frica pe care o aveam. AICI.

Au urmat zile la fel de grele pentru că brusc mi se tăiase craca de sub picioare. Plus că urma și o perioadă nedeterminată de a ține fetele acasă, doar în casă.

Treptat, m-am acomodat cu ideea, cu firescul.

Dar gândurile mereu zburau către Love Yard Sale. Nu știam CÂND va avea loc prima întâlnire cu fetele mele dragi, susținătoare ale târgului, iar asta accentua dorul și mai tare. Plus că mă mai durea faptul că eu nu fac nimic, nu contribui cu nimic acum când toată planeta suferă cel mai tare. Voiam și eu să-mi continui drumul început, cu reciclarea, cu îndemnul la consum responsabil, cu grija de noi și de natură.

Vedeam în jurul meu cum branduri din diferite zone se reinventau, vedeam oameni optimiști care își pivotau afacerea către alte direcții, oameni care se reinventau. Numai eu parcă nu mă trezeam.

Încercam să pun semnul egal între ONLINE și Love Yard Sale și nu reușeam.

Treptat am început să văd luminița de la capătul tunelului:

  • Ce-ar fi să fac o ediție de târg pe facebook?

Nu știam exact cum, dar am întrebat întâi fetele, participantele de la ediția amânată. Majoritatea a primit cu entuziasm inițiativa. Unele au fost mai reticente.

E drept, nu am putut da prea multe detalii pentru că nici eu nu știam exact care va fi procedura. Dar nu aveam nevoie decât de acordul lor, de susținerea lor în online și, desigur, pozele cu produse împreună cu detaliile aferente. Atât. Restul urma să-l rezolv eu.

Culmea e că a început să mi se pună ordine în gânduri, începea să mi se clarifice treaba. M-am sfătuit cu prietena mea, am creat materialele grafice și am urcat evenimentul în online.

Așa că mâine, 25 aprilie, de la ora 11 începe oficial prima ediție virtuală Love Yard Sale. Am foarte multe poze cu produse faine, sper să reușesc să le pun pe toate sau măcar o mare parte. Evenimentul se întâmplă exclusiv pe pagina de facebook, în eveniment.

Așa cum am tot anunțat, voi posta din jumate în jumate de oră, oamenii vor comenta iar vânzătorii vor fi pe fază să poată lua legătura cu ei în privat. 

Vom vedea ce va fi.

În final vreau să mulțumesc mult celor care m-au încurajat și mi-au susținut cauza. O surpriză foarte plăcută a venit de la Miruna aka siblondelegandesc, care a făcut o postare la ea pe wall-ul de facebook foarte faină. Apoi câțiva colegi bloggeri care au dat share, apoi articolul despre yard sale scris pe blogul ei de Anamaria Ciuhuță, unul din specialiștii buni pe programe de educație financiară.

Nu aș vrea să pun poze aici cu produsele de mâine, nu aș vrea să stric surpriza. Dar eu vă îndemn să fiți pe fază, nu doar cei din București, pentru că de această dată oricine din țară va putea cumpăra de la Love Yard Sale.

În încheiere, aș vrea să vă mai dau o veste bună: Love Yard Sale este prieten oficial cu Fashion Revolution România, parte dintr-un proiect internațional ce a luat naștere în urma unor întâmplări nu tocmai plăcute în industria modei. Pentru că ne aflăm în săptămâna #fashionrevolution vă invităm să vă întrebați și voi #WhatsInMyClothes?

Asta pentru că Fashion Revolution Romania și Love Yard Sale fac casă bună împreună. Din respect pentru oameni și haine.

Ah, ce dor îmi e de voi! Abia aștept Vă pupă Laura de drag!

Dacă vă place să veniți în vizită pe la mine, vă invit să dați subscribe la blog pentru a fi la curent cu alte articole, să mă urmăriți și pe facebook – AICI sau pe Instagram – AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *