Atunci când un gest mărunt îți poate aduce o mare bucurie (partea întâi)

Se spune că fericirea vine din lucruri mărunte.

Vorbind despre mine, această stare de bine chiar vine dintr-un gest mic. Vorbind despre alții, cred, sper, că un follow sau un comment la o postare pe instagram poate fi de ajutor. Pentru că da, de când cu izolarea, mi-am dorit să dau o mână de ajutor micilor afaceri de pe la noi aflate acum în impas.

Desigur, ar trebui să-mi fie milă întâi de mine, acum că principala mea sursă de venit a fost compromisă într-un mod neașteptat. Love Yard Sale este în stand by pe o perioadă nedeterminată. Știu că va veni timpul să strălucească din nou, dar momentan e pe modul snooze. Voi vorbi și despre asta când voi fi pregătită.

Momentan îmi doresc să fac un bine, așa cum pot eu.

Nu sunt eu mare influencer, nu-s vreo personalitate sau vedetă, nu am trafic mare pe blog, nici măcar followers prea mulți nu am pe contul de instagram. Dar știu că atunci când îmi place ceva și admir, vreau să afle și altă lume, vreau să se bucure și alte suflete de ceea ce am descoperit eu.

Când am deschis blogul acum o mie de ani (mai precis în luna mai 2006) am făcut-o din dorința de a împărtăși și celorlalți care navigau prin blogosferă chestii faine despre haine, despre artiști, despre muzică și filme. Practic toate lucrurile care îmi plac mie și pe care le descopeream.

*Mi-amintesc și acum cu plăcere când prietena mea mi-a mărturisit (după mulți ani) că și-a luat o pereche de pantofi Emilio Pucci după ce publicasem eu un „articol” pe blog. Se întâmpla în primul an de blog. ➡  https://laurabucur.ro/pucci-style/

Cumva mărturisirea ei mi-a dat un boost să merg mai departe. Am continuat să fac asta din pură plăcere.

*De asemenea, mi-amintesc cu bucurie momentul când s-a lansat în România primul mall online: Fashion Up. Deși anul 2009 rămâne cel mai greu an din viața mea, această campanie intitulată “It’s time to FashionUp!” m-a făcut mândră că sunt blogger. Alături de alte 9 fete din blogosfera romanească de fashion am fost selectate pentru campanie. Am scris mai multe ➡ https://laurabucur.ro/its-time-to-fashionup-partea-a-ii-a/).

Gata cu amintirile!

Un gest mic pentru mine, un gest frumos pentru ceilalți

La începutul izolării, discutând cu prietena mea ce facem noi mai departe cu businessurile noastre, ea cu BooLina, eu cu târgul, mi-a venit ideea că totuși putem face (toți ceilalți) un gest frumos care nu ne costă nimic. 

Pentru că va fi o perioadă ultra digitalizată și vom petrece destul de mult timp în rețelele sociale, de ce să nu dăm și o mână de ajutor. Nu ne costă nimic să dăm un follow unui brand care ne place, nu ne costă nimic să apăsăm pe o inimioară sau să comentăm dacă avem ce.

Pentru început mi-am făcut o listă cu ce știu eu că-mi place, dar ea se poate completa pe parcurs. Deși sunt poate conturi cu mult mai mulți urmăritori decât am eu pe instagram, acest lucru nu mă deranjează.

laurabucur_stil_de_mama

Până acum am publicat 5 branduri. Am ales cumva chestii care se leagă de casă, de fapt de statul acasă, lucruri confortabile care să ne facă șederea plăcută. Poze vedeți pe instagram la mine.

  1. BooLina

  2. Kardelia

  3. Madam Mitza

  4. Dacia 24

  5. Editura Litera

Voi menționa și îmbrăcăminte pentru copii, și ceva bun de mâncat, și chestii pentru căței. Așa că stați aproape și faceți și voi un gest care nu vă costă absolut nimic. Nu instig la a cumpăra, e o perioadă dificilă pentru mulți. Dar poate vi se lipește ceva de suflet,ceva ce vreți să țineți minte pentru când lucrurile vor reveni la un normal plăcut pentru toată lumea.

De asemenea, dacă vă place să veniți în vizită pe la mine, vă invit să dați subscribe la blog pentru a fi la curent cu alte articole, să mă urmăriți și pe facebook – AICI sau pe Instagram – AICI.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *