Cum să ai gene despre care ai putea spune că sunt rimelate dar care sunt curate ca lacrima

De mai bine de o săptămână mă trezesc dimineața și când mă uit în oglinda de la baie oftez. Iar am uitat să mă demachiez, îmi spun în bărbie.

Apoi mă spăl pe ochi și îmi amintesc că eu nu numai că m-am demachiat cu o seară înainte dar nici măcar nu mă rimelasem în ziua precedentă.

Îmi ridic iar privirea și de dată asta zâmbesc în timp ce-mi falfai genele. Îmi place privirea asta a mea proaspătă și curată dar mai ales îmi plac genele mele întoarse care arată de parcă în clipa aia ar fi fost date cu mascara.

Dacă e ceva să-mi placă la moacă mea aceia sunt ochii și pistruii. Nu buze, nu sprâncene (excepție când sunt proaspăt pensată), nu arcade, nu gene. Poate doar un pic pomeții și bărbia dar asta e altă poveste. Îmi plac ochii mei mari și verzi pistruiați.

E ceva rău în asta?

Nu, normal. Face bine la self esteem.

Mi-am făcut gene întoarse fără să folosesc extensii sau mascara

Acum îmi plac ochii mei și mai mult pentru că sunt conturați de gene întoarse fără a mai fi nevoie de vreun artificiu cosmetic. Știți voi ce vreau să zic.

De aproximativ două săptămâni ritualul meu zilnic de înfrumusețare constă într-un pic de crema de față, apoi fond de ten, un pic pudrate sprâncenele și gata. Plec să duc fata la grădiniță.

De două săptămâni am apelat la un specialist în gene laminate. Lami, ce? Așa am zis și eu prima oară.

Să vă povestesc.

Acestă laminare a genelor sau, mai frumos spus în engleză, LASH LIFT, este un procedeu simplu, nedureros, prin care se pot curba și crea impresia de alungire a genelor. Tot procesul durează 40 de minute, timp în care, pe gene, cu ajutorul unor forme de silicon, sunt aplicate 3 soluții. Singurul inconvenient, pentru mine, a fost acela că atunci când mă forțezi să țin ochii închiși atunci mi-e cel mai greu. Dar am rezistat. M-am gândit la ceva frumos.

Am înțeles că unele femei adorm, eu nu aveam cum pentru că eram cu copiii după mine.

Bun, cum spuneam, mai jos este întreg arsenalul cu care obții efect de gene alungite și curbate.

Mai jos sunt cele 3 etape prin care treci ca să obții gene ca date cu rimel.

La final, după aplicarea celor 3 soluții , se aplică și vopsea pe gene.

Rezultatul final este acesta de mai jos.

Laminarea genelor sau efectul de curbare a lor durează până la 4-5 săptămâni. Vopseaua ține până în 2 săptămâni. Eu deja le am de 14 zile și efectul de întoarcere este la fel. Vopseaua s-a dus dar mi le pot da cu mascara fără problemă.

Deci, pe scurt, care sunt avantajele acestor LASH LIFT:

⚫️ Ai gene curbate și mai dense fără să folosești mascara, extensii sau gene;

⚫️ Procesul de LASH LIFT este unul simplu, fără durere, doar răbdare să ai;

⚫️ Procedura rezistă între 5-8 săptămâni, aici depinde de gene; Eu zic Doamne ajută să mă țină și o lună.

⚫️ Alungește genele cu până la 2 mm.

Cea care mi-a făcut genele să arate așa mișto, exact ca-n poze, este Ana Maria Ionescu, cosmetician de profesie și specialistă în LASH LIFT, micropigmentare de sprâncene, buze și ochi . Ea poate fi găsită pe pagina de facebook, adică AICI, și la nr de telefon: 0741.373.117.

 

Dacă îți place blogul meu, te invit să dai subscribe aici pentru a fi la curent cu noi articole, să mă urmărești și pe facebook – AICI, pe Instagram – AICI sau chiar pe Pinterest – AICI. Mulțumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *