Love Yard Sale, probabil unul din cele mai faine târguri de reciclare din București

Știu, titlul sună laudativ, dar pur și simplu asta mi-a venit în minte, după ediția Love Yard Sale din weekendul ce abia s-a încheiat. Cele două zile de târg au fost tare faine, iar ziua de duminică awesome, aș spune.

Vizitatorii au fost pe măsură și ce mi-a plăcut tare a fost sentimentul pe care-l încercam observând atent oamenii. Da, e important să știu cine vine la Love Yard Sale, chiar și după 3 ani. Am constatat că nu există limită de vârstă, că vin oameni din toate categoriile sociale și asta iar e ceva extraordinar. Îmi place că acest concept, de reciclare, este din ce în ce mai mult conștientizat.

Dar știți ce-mi place mult de tot? Toate fetele și femeile sunt frumoase. Au ceva special și nu glumesc. Mi-am propus ca data viitoare să fac poze tuturor celor care ne calcă pragul.

Omul sfințește locul

După dușul rece primit în martie, când am scris despre târg cu năduf și problemele inerente ce pot apărea, trebuia să răsară soarele și pe strada noastră. Nu zic că problemele s-au rezolvat, sunt convinsă că nu poate fi mereu perfect. Dar cel puțin ne străduim să facem lucrurile cât mai bine.

Se spune că omul sfințește locul. Trebuie să recunosc că așa este, cele mai reușite ediții de târg sunt atunci când participantele au energia bună cu ele.

Cool Despina

La ediția din 12 și 13 mai, prima în aer liber din acest an, toate participantele au fost faine. Printre ele au fost 3 expozante puțin mai speciale. Aceste 3 femei au vârste și preocupări diferite dar o singură pasiune: pasiunea pentru haine și înțelegerea circuitului acestora în natură.

Mai departe vă povestesc despre ele și despre experiența lor la Love Yard Sale, în calitate de expozant la un târg yard sale. Le-am pus 4 întrebări mari și late la care mi-au răspuns toate trei.

 1. De unde ai auzit de Love Yard Sale?

 2. Ce ți-a plăcut?

 3. Ce nu ți-a plăcut?

 4. Ți-ai cumpărat ceva?

Prima invitată-expozant a fost Teodora Antonescu, News Anchor al Telejurnalului TVR 2, adică prezintă zi de zi cele mai importante știri. Pe lângă faptul că este foarte frumoasă, Teodora are un vibe, transmite o energie foarte bună, molipsitoare aș spune. Mi-a plăcut tare mult de ea. Teodora a participat în ziua de sâmbătă, iar mai jos sunt răspunsurile ei.

 1.  Love Yard Sale l-am descoperit pe Facebook.

 2.  Mi-a plăcut foarte mult atmosfera. M-am bucurat să observ că toate fetele care au participat erau foarte calculate, s-au mobilizat foarte bine, atât cu aranjatul hainelor cât și după… cu strânsul lor.
  M-a încântat să văd că aproape toata lumea era cu zâmbetul pe buze și asta este foarte important pentru mine. Nu îmi place sa văd oameni încruntați și “importanți”. Organizarea foarte bună.
  Locația excelenta, îmi place pentru ca are o energie foarte bună.

 3.  Nu m-a deranjat ceva încât sa spun ca este ceva ce nu mi-a plăcut.

 4.  Mi-am cumpărat, cum sa nu îmi cumpăr? Chiar bluza transparentă cu buline a ajuns la mine .


  Cea de-a doua invitată, expozant în ziua de duminică, a fost Alina Rachieru Ilie, brand owner Pineberry, brand românesc de cămăși. Cu Alina mă cunosc din împrejurări ce țin de blogging, este un om tare frumos care adună numai oameni de calitate în jur. Și uite cum nimic nu este întâmplător, Alina face parte din mișcarea internațională Fashion Revolution, ce susține slow-fashion-ul și luptă împotriva consumerismului. Așadar, Alina a decis să și participe activ la o astfel de acțiune fiind expozant LYS.


  1. De LYS am auzit de la tine, urmărindu-ți pagina FB.

  2. Mi-au plăcut expozanții, multitudinea de haine, genți, pantofi din care să alegi, mi-au plăcut locația și atmosfera. M-am simțit ca la o ieșire prelungită la terasă. Și nu mă așteptam să vină atâta lume.

  3. N-am nimic critic de spus.

  4. Azi nu mi-am cumpărat pentru că nu m-am nimerit la măsură. Pusesem ochii pe 2 rochii dar erau măsuri mici.

  Chiar mi-a plăcut, m-am simțit tare bine.

Cea de-a treia participantă specială de duminică, 13 mai, de la LYS, a fost Georgiana Sapartoc, deținătoarea brandului de genți Luvers. Georgiana e fermecătoare, e îndrăgostită de hainele vintage și la târg a venit doar cu piese de acest tip. Cred că a molipsit pe cei din jur cu jovialitatea ei. Iată părerea ei.

 1. Am auzit de Love Yard Sale de la o prietenă care a participat în edițiile trecute și a fost foarte încântată de eveniment.

 2. Ce mi-a plăcut cel mai mult a fost comunitatea.

 3. Nu pot să zic că e ceva ce nu mi-a plăcut, ținând cont că am plecat acasă cu două perechi de pantofi pe care de abia aștept să le port.

Am observat că toate cele 3 au aflat de târg din locuri diferite, ceea ce-mi întărește afirmația din titlu.

La această ediție a venit și câștigătoarea voucherului oferit de noi, în valoare de 100 de lei, sumă ce trebuia cheltuită în cadrul ediției din weekendul trecut. Câștigătoarea este Georgiana și de 100 de lei și-a cumpărat așa:

 • sneakerși roz pastel nou-nouți, cei din imagine.
 • cămașa din imagine.
 • o jachetă roz din imitație de piele.

Vă mulțumesc din suflet tuturor celor care susțin acest târg, eu pun mult suflet în el și îmi crește inima să văd că este apreciat. Practic fără oameni, fără voi, Love Yard Sale nu ar fi ceea ce este.

De asemenea, dacă v-a plăcut acest articol sau vi s-a părut util, m-aș bucura tare mult să dați subscribe aici pe blog și like paginii de facebook stil de mamă, adică AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *